ČERTOVSKÁ BOJOVKA V MATEŘSKÉ ŠKOLE

Zdravíme vás, milí rodiče a děti!

Jelikož je situace díky covidu opět velmi vážná, rozhodly jsme se pro děti uspořádat Čertovskou bojovku. Zveme vás na návštěvu naší zahrady v okolí budovy mateřské školy, kde jsme pro vás připravily 8 stanovišť s úkoly. Budete s sebou potřebovat psací potřeby a v případě, že se vydáte na stezku ve večerních hodinách, tak také baterku.

Pravidla hry:

  1. První zastávka bude u dřevěného domečku, který se nachází při vstupu do zahrady. Zde si z nádobky vytáhnete Kouzelný pergamen a přečtete si, co pro vás připravil čertík Blekota.
  2. Procházejte dále zahradou a hledejte jednotlivé úkoly (bude jich 8 a jsou očíslované tak, abyste je mohli značit do pergamenu). Na jednotlivém stanovišti splníte úkol a vyřešíte kvízovou otázku, kterou poté zaznačíte do pergamenu.
  3. Po splnění osmi úkolů se dostanete k pekelné bráně, kde si z další nádobky vytáhnete záznamový arch, zde si zadáte kód, který vám otevře vstup do pekla (děti si opíšou z kouzelného pergamenu).
  4. Vyplněný a podepsaný kód vložíte do kouzelné truhly u ČERTA, kde také naše stezka končí.
  5. Budeme rády, když nám z této akce zašlete fotku na mail katerina.parmova@zsteskovice.cz

Čertovskou bojovku zahájíme v pátek 26. 11. 2021 (od 12:00) a ukončíme ve čtvrtek 2. 12. 2021. Vyhodnocení bojovky proběhne při Mikulášské nadílce.

Kdyby se vás na zahradě sešlo najednou více, prosíme dodržujte aktuální bezpečnostní opatření nařízená vládou.

Soutěž jsme připravily pro děti jako zpestření prvního adventního týdne.

Těšíme se na vaši účast a přejeme mnoho úspěchů při plnění úkolů.

V Těškovicích 25. 11. 2021                                             

Pedagogický sbor MŠ